GC 2024: Szórakoztatóan kretén trailert kapott a Revenge of the Savage Planet

Link másolása
Bejelentették a Journey to the Savage Planet folytatását, a Revenge of the Savage Planetet. A jövőre érkező űrkolonizációs sci-fiben lehetőségünk lesz mosómedvéket menteni és gombákat felrúgni.

Bejelentették a Journey to the Savage Planet folytatását. A stílusosan Revenge of the Savage Planet címre keresztelt játék egy hangulatos és végtelenül kretén trailer keretében lett felavatva, ami leginkább a The Outer Worlds kokainmámoros változatának tekinthető. A bizarr és enyhén gyomorforgató élőszereplős jelenetek után bepillantást nyerhetünk a játék világába is, ami új megközelítésbe helyezi az űrkolonizáció fogalmát olyan faunával mint a labda-mosómedvék vagy a seggmajmok.

A Raccoon Logic Studios színes, szatirikus sci-fijében lehetőség lesz singleplayer, online co-operativ illetve splitscreen játékra is, továbbá nem lesz benne sem DRM, sem AI-által generált tartalom, sem mikrotranzakció. Mikofóbiás egyének pedig külön örülhetnek, ugyanis lehetőségük lesz felrúgni aranyos gombaszerű lényeket.

 A Revenge of the Savage Planet 2025-ben érkezik PC, Xbox One, Xbox Series X|S, Playstation 4, Playstation 5 és Nintendo Switch platformokra.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...