GC 2024: S.T.A.L.K.E.R. 2 - masszív gameplay érkezett

Link másolása
Mozgásban láthattuk az idei Gamescom egyik legjobban várt címét, a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobylt. Az ukrán disztópikus kultjáték új része méltó folytatásnak ígérkezik.

Az idei Gamescom egyik legjobban várt attrakciója egyértelműen a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl volt. Az ukrán GSC Game World túlélő horror-sorozatának legújabb felvonása már évek óta készülőben van, most azonban úgy tűnik, a rengeteg késés után idén novemberben tényleg megérkezik. Addig pedig 10 percnyi játékmenettel csillapíthatjuk éhségünket, ami alapján megéri várni, ugyanis az új játék méltó folytatásnak ígérkezik, ami magán viseli a sorozatra jellemző kegyetlen, ugyanakkor jutalmazó játékmenetet. A videóban éppen egy mocsári összecsapás szemtanúja lehetünk néhány bandita és a főszereplő között, aztán feltűnik a franchise ikonikus szörnye, a Bloodsucker is.

A S.T.A.L.K.E.R 2: Heart of Chornobyl november 20-án érkezik PC és Xbox Series X|S platformokra.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

5.
5.
pszihoapu
wow sracok! semmi gond, maradjatok a tiktokon! :DDD
3.
3.
Sakee
pár perc gameplay persze sötét minden mint állat. legalja
2.
2.
Br1sk
#1: a cod meg a doom pusztán a gameplay-el le tud kötni. ez viszont igényli, hogy bele éld magad abba hogy egy stalker vagy a zónában és akkor okoz nagy élményt. nekem az eddigi bemutatók alapján nem tetszett, ez az első videó amin már végre látom benne a stalkert. úgyhogy ami neked a negatív nekem pont az a pozitív
1.
1.
zakkantlaci
Úgy nézem, hogy ez a játék olyan lesz, mint az első rész. Unalmas! A grafika, a gunplay teljes mértékben az első részére emlékeztet. Az item felvevős részeknél azok az orbitálisan nagy betűk eléggé nevetségesen néznek ki, mintha látássérülteknek készítették volna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...