GC 2024: S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl - 100 órányi különleges kaland

  • Írta: Luchiano
  • 2024. augusztus 24.
  • Hír
Link másolása
Nem adja könnyen magát a GSC Game World játéka: a fejlesztők elmondása szerint, ha minden egyedien tervezett részletet szeretnénk megtalálni, akkor bizony háromjegyű lesz a játékkal töltött óráink száma.

Már csak 3 hónapot kell várni a S.T.A.L.K.E.R. 2 megjelenéséig, vélhetően addig felpörög majd a marketinggépezet, hogy fenntartsák a játék iránti érdeklődést. A GamesRadar+ a Gamescom 2024 alatt készített interjút Yevhenii Kulykkal, a játék technikai producerével, aki megosztott néhány érdekes gondolatot.

Amellett, hogy több mint 100 órát is el lehet tölteni Csernobil területén, az alkotók a legtöbb részletet kézzel hozták létre, alig támaszkodtak például procedurális technológiákra mert szerették volna a pályát átgondoltan feltölteni megfelelő tartalommal. Kulyk elmondása szerint nem fogunk két egyforma épületet, azon belül nagyon hasonló szoba elrendezéseket találni, a hatalmas bejárható terület valóban változatos lesz.

Hogy megtudjuk milyen lett ez a sugárzó világ, november 20-ig kell várnunk, és mehet a felfedezés PC-n vagy Xbox Series X/S-en.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...