Tanuki: Pon’s Summer - szentély tatarozás okosba

  • Írta: JesusHun
  • 2024. szeptember 27.
  • Hír
Link másolása
A TGS Xbox bemutatójában megbújt egy igazi indie gyöngyszem is, a Denkiworks által fejlesztett nyestkutyás mókában a helyi szentélyt kell záros határidőn belül felújítani, a pénzt pedig bármi áron össze kell szedni hozzá.

Az idei Tokyo Game Show Xbox-os bemutatóján többnyire már bejelentett játékokból kaptunk megjelenési dátumokat, eddig nem látott részleteket, vagy vadiúj előzeteseket, de a Tanuki: Pon’s Summer ügyesen megbújt a maga kis premierjével, ugyanis a Denkiworks által fejlesztett indie csemegét itt mutatta meg először a Critical Reflex kiadó. A bájos, szépen felépített világot a fejlesztők saját tapasztalataik alapján rakták össze, ami olyan helyszíneken alapul mint Kyoto, Aomori, Sapporo vagy Beppu.

Pon, a szorgalmas nyestkutya egy nagyon fontos feladat elébe néz, helyre kell pofoznia 30 napon belül a helyi szentélyt, hogy az teljes pompájában ragyoghasson a vészesen közelgő nagy fesztivál idejére. A bolyhos kis Tanuki nem riad vissza semmitől, kétkerekűjével a csomagkézbesítések során Mat Hoffman-t megszégyenítő trükköket tol el a békés város háztetőin, sportversenyeken indul, és türelmesen ül pecabotja felett, egyszóval minden alkalmat megragad hogy valami kis mellékeshez jusson a jó ügy érdekében.

A Tanuki: Pon’s Summer a jelen állás szerint Xbox One, Xbox Series X|S, és Nintendo Switch konzolokra fog megjelenni, valamint PC-re, azt viszont nem árulták el ez mikor lesz esedékes.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...