A GDQ jótékonysági stream-et rendez a Helene hurrikán érintettjei javára

Link másolása
A nagyszabású speedrun-okra specializálódott esemény közel 15 évvel a háta mögött október közepén egy speciális streamet tart, ami ezúttal a Helene hurrikánnal sújtottakon segít.

A Games Done Quick az évek során több 10 millió dollárt gyűjtött eddig különböző szervezetek számára, legutóbb például a nyáron megtartott SGDQ eseményükön a Doctors Without Borders javára összegyűlt pénz meghaladta a 2,5 millió dollárt, a számok jól mutatják, a speedrun közösség krémjét felvonultató szervezet áldásos tevékenysége megkérdőjelezhetetlen.

A Helene hurrikán borzalmas károkat okozott az Egyesült Államok dél-keleti területén, a trópusi ciklon átvonulása során több mint 27 milliárd dollárnyi kárt okozott, és több mint 200 ember haláláért felel, milliók maradtak áram nélkül a pusztítás végeztével, de sokaknak a háza vagy az üzlete is romokban hever. A GDQ a Direct Relief részére küldi majd a most megrendezésre kerülő eseményen befolyt összegeket, ami már eddig is jelen volt a katasztrófa sújtotta területeken, és továbbra is segítséget nyújt majd a bajbajutottaknak.

Az event október 11-től október 13-ig tart majd, és még 2 napig lehet jelentkezni akár indulónak is, a jótékonysági stream-et pedig a hivatalos Twitch csatornájukon lehet majd nyomon követni, ami itteni idő szerint éjfélkor indul.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...