Squirrel with a Gun - trailer a konzolos megjelenés alkalmából

Link másolása
Egy nem szokványos alapfelállással rendelkezik a játék: mi lenne, ha egy mókus fegyverrel rohangálna és vadabbnál vadabb akciókra adja a fejét? Mától konzolokon is megtudhatjuk a választ.

A PC-n már augusztus óta elérhető a pisztollyal rohangáló mókusos kaland és elég pozitív értékelésekkel rendelkezik. A mai naptól már konzolokon is elérhető a játék, ennek örömére egy videóval kedveskedtek a készítők.

Aki már nyúzza, az tudja, aki még nem, az a videóból láthatja, hogy nem csak lövöldözni kell majd a kis rágcsálóval, de ugrálós pályákon is át kell jutni. Bevethetjük a mókust bomba semlegesítésére, vezethet kisautót, hajmeresztő ugratásokat végrehajtva, de akár búvárrá is avanzsálhat egy időre. A készítők szabadjára engedték a fantáziájukat, lököttebbnél lököttebb szituációkba helyezik a főszereplőt. Természetesen a cél, hogy minél több makkot gyűjtsünk össze.

A Squirrel with a Gun mától már játszható tehát PC-n, Playstation 5-ön és Xbox Series X/S-en, a fejlesztők biztosítottak mindenkit, hogy egy mókus sem sérült meg a játék készítése során.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...