Megjelenési dátumot kapott a Rogue Flight

Link másolása
A szeptember végi bejelentés után nem kellett sokat várni a megjelenési dátumra se, a Perp Games egy tartalmas előzetessel hozta nyilvánosságra a dátumot, még ebben a hónapban bepattanhatunk a pilótafülkébe.

A Truant Pixel által fejlesztett roguelite árkád játékot szeptemberben jelentette be a Perp Games kiadó egy trailer formájában, bő két hét elteltével pedig a megjelenési dátum apropóján is érkezett egy informatív kedvcsináló, ami a sztori fő mozzanatai mellett még többet mutatott meg a játék közbeni akcióból.

A 80-as, 90-es évek animéit idéző repülős játék japán szinkronja elég combos lesz, olyan sorozatokból castingoltak szinkronszínészeket, mint a Sailor Moon, a Neon Genesis Evangelion, a Gundam, a Naruto, és a One Piece, az angol szinkron pedig az Overwatch a Fallout 76, a League of Legends, és a Marvel's Avengers-ből ismert hangokat tartalmaz majd.

A Rogue Flight repülős akciójátéka október 25-én fog megjelenni PlayStation 5, Xbox Series X|S és Nintendo Switch konzolokra, valamint PC-re, Steamen pedig elérhető a demó verzió. Fontos viszont megjegyezni – a Steam-oldalán fel is tüntették –, hogy a PC-s változat nem támogatja az egér + billentyűzet kombót.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...