Joker: Kétszemélyes téboly - jövő héttől streamelhető lesz, jön a lemezes kiadás is

  • Írta: szlav
  • 3 órája
  • Cooltúra
Link másolása
Miután a kasszáknál csúfosat bukott a Joker: Folie à Deux, a Warner máris az otthoni tévéképernyőkre küldi a filmet. A DVD-s és blu-rayes kiadáson egy négyrészes dokumentumfilm is helyet kap.

Általában nem túl jó hír, amikor egy sikervárományos film mindössze hetekkel a premierje után "otthoni" kiadást kap, a Joker: Folie à Deux pedig mindössze 25 nappal a mozis megjelenése után válik streamelhetővé. A második rész büdzséje közel négyszerese volt a nagyot taroló 2019-es filmnek, ám amikor a bő 200 millió dolláros költségvetés mellé állítjuk a mindössze 37 millió dolláros nyitóhét bevételeit az Egyesült Államokban, hamar világossá válik, hogy sajnos igen kedvezőtlenül jön ki a Warner számára a matek.

A stúdió pedig úgy fest, nem is vár már többet a mozis bevételektől: miután október 29-én máris feltöltik a Max kínálatába, nem maradnak le sokkal a lemezes kiadások sem. Egész pontosan december 17-én kerül a boltok polcaira a DVD-re és Blu-rayre nyomtatott film, ami mellett egy négyrészes dokusorozat is helyet kap a lemezeken.

Az extrák a "Can I Have a Cigarette?", "Finding Lee", "A Hundred Films in One" és a "King of Nothing" címet viselik majd, és a hírek szerint mélyebb betekintést nyújtanak majd Arthur Fleck és Lee Quinzel első találkozása és a kapcsolatok kialakulása mögé. A dokumentumfilm négy epizódja mellett további négy featurette is helyet kap majd a dobozos kiadásban: ezek a "The Character of Music", "Live! With The Joker", "Colors of Madness" és a "Crafted with Class" címet viselik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...