Left 4 Dead gépigény

  • Írta: Ghost
  • 2008. szeptember 26.
  • Gépigény
Link másolása
A népszerű Counter-Strike készítőinek legújabb játékában a túlélő horrorok világába kóstolhatnak bele a játékosok, végre azt is megtudtuk, hogy milyen gép kell hozzá.
A népszerű Counter-Strike készítőinek legújabb játékában a túlélő horrorok világába kóstolhatnak bele a játékosok, végre azt is megtudtuk, hogy milyen gép kell hozzá.


A játékban lehetőség lesz akár a túlélni próbáló emberek, akár az életükre törtő zombik oldalán harcba szállni, s megpróbálni túljárni az ellenség eszén. A nagyszerű multiplayer csatákat ígérő játék hivatalos gépigény nyilvánosságra került, így megtudhatjuk, milyen masina szükségeltetik a nagyszerűnek ígérkező zombi-gyilkolós játék megfelelő futtatásához:
  • Operációs rendszer: Windows Xp vagy Windows Vista
  • Processzor: 3.0 GHz P4, Dual Core 2.0 vagy AMD64X2 (vagy jobb)
  • Memória: 1 GB Windows XP esetén, 2 GB Windows Vista esetén
  • Merevlemez terület: legalább 7.5 GB szabad tárhely
  • Videókártya: 256 MB-os, DirecX 9-et támogató videókártya, amely támogatja a Pixel Shader 2.0-át is
6.
6.
haly
vki aki ehhez ért az pls msn-t adjon meg pls mert nekem nem fog menni:D

r01 r 02 r 03 - r67-ig mit csináljak?

mellette még van pár fájl...

thx a segítséget!

haly

5.
5.
NereusLaceee
A gépigény engem, mint a HL2 EP1 EP2 többszöri végigjátszóját is meglepett, bár tény, hogy a motor folyamatosan javul, és a shader részletesség is sokat változott az idők folyamán, sok zombi, és 4 ember folyamatos ólompumpálása a képernyőn, megkéri a maga kenyerét.

Nem vagyok oda a Horrorért, de a Source örök előnye, hogy semmisem lehet annyira gusztustalan vele, hogy gyomorforgatóvá válljon. Meg tud maradni Játéknak a játék... (ellenben lásd: ID játékok)
4.
4.
Gaben19910117
sry az offért,még lejebb is van,csak ott megakadt a szemem :D
3.
3.
Gaben19910117
reméljük jó játék lesz:)



a leírásban van 1 kis hiba: "2 GB Wondows Vista esetén"

Windows
2.
2.
eGo-bOy
így van, meg hát nyílván nem hagyták (mostani szemmel) annyira csúnyácskán a grafikát, és azon is húztak vmit, mert egy ilyen horror feelingű játéknál az is nagy szerepet játszik, mert sok ember a látvány miatt gamel sokat, mint pl a crysis is akinek megy very highon az is többször tolja végig, mert maga a game nagyon jó alapból + graf is odab*sz eléggé :D akinek már egy ilyen gépe van mint amit most leírtak gépigénynek, az ha eladja vagy becserélni kb 40et kaphat érte ha kompletten, és akkor még 60at hozzárak az ember és van 1 core2dou 2.66GHz procija + hozzá alaplap + 4GB ram + egy 9600gt vga + vinyó + ház (nekem enyiből jönne ki..) én is msot tervezem h beújítok 1 ilyen configra, de 2 év múlva meg már ez lesz a minimum :S:S..de hát .. haladni kell a korral :)
1.
1.
McDuff
hát ez elég nagy,nem ekkorára számítottam 1 source motortol:/bár mondjuk rengeteg lesz benne a zombi és azokat vmivel mozgatni is kell...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...