BioShock 2 - érdekességek a multiplayer módról

  • Írta: fojesz
  • 2009. május 10.
  • Hír
Link másolása
Ahogy arról a bejelentés óta tudunk, a rajongók állítólagos követelésének engedve a 2K Games multiplayer opcióval is bővíti a BioShock 2 által ígért lehetőségeket.
Ahogy arról a bejelentés óta tudunk, a rajongók állítólagos követelésének engedve a 2K Games multiplayer opcióval is bővíti a BioShock 2 által ígért lehetőségeket.



A legutóbbi sajtóközleményben pedig már az első részletek is napvilágot láttak, amely szerint minden lehetőség adott ahhoz, hogy az egyjátékos módhoz méltó multit kapjunk. A fejlesztésért a Dark Sectorról és a PS3-as BioShock-ról is ismert Digital Extremes felelős, akik nem csupán egymásnak eresztik majd a plazmidokkal felszerelt játékosokat, hanem korrekt sztorit is kanyarítanak az új játékmódok köré: a multiplayer során gyakorlatilag a BioShock játékok előzményeibe csöppenünk, ahol a Sinclair Solutions kísérleteinek részeseként az újonnan kifejlesztett plazmidokat teszteljük egymáson. Ennek megfelelően a helyszínek a két rész legjobbjaiból lesznek kiválogatva és többjátékos módra átalakítva, az igazi érdekesség pedig, hogy az előtt fordulunk majd meg e helyeken, mielőtt a Rapture romhalmazzá vált volna. Természetesen alapvetően átlagos - na jó, plazmidokkal színesített - lövöldözős multira számíthatunk, ahol teljesítményünktől függően tapasztalati pontokat gyűjthetünk tulajdonságaink, fegyvereink fejlesztése végett.
9.
9.
Sajtos_Pogacsa
Nekem a kedvenc játékom, az elmúlt 4-5 évben az első game ami lekötött, de rendesen ám! :D

Hangulatban meg maximum a May Payne tud vele versenyezni.
8.
8.
Optimus Prime
Utánozhatatlan hangulat. Ezen az egyedi multi csak dobni fog. Kérdés: kik lesznek a játszható karakter modellek? :)
7.
7.
Mathia$
Nekem is nagyon tetszett!

Big Daddy rulz! xD
6.
6.
tjames
Nekem nagyon bejött az első rész is! Imádtam Rapture hangulatát! Nálam bizonyosan polcon lesz a folytatás is!
5.
5.
reaperboy
Kyuubi szerintem te vagy egy nagy szar :)



...már bocsi
4.
4.
K.G.
Év játéka volt. Nem véletlenül. Az egyik legjobb játék, amivel valaha játszottam. Nézzetek el a topicjába. Oda még írtam egy-két érdekes infót.
3.
3.
gyonax
Szerintem is egy nagyon sikeres játék.

Bejött a stílusa remélem 2. is legalább ilyen ütős lesz mint az első de ahogy elnézem nem lesz gond vele:D
2.
2.
HomoLudens
1#Áttol, hogy neked nem tetszett még nem kell megmenteni elég sikeres játék volt jó sztori jó hangulat az online csak a hab a tortán legalábbis szvsz
1.
1.
Kyuubi
Az első rész szar volt, szerintem ez is az lesz. A multi nem ment meg egy játékot, ha az egyjátékos mód egy kalap retek ratyi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...