Novemberben újra Budapest Game Show!

  • Írta: fojesz
  • 2010. szeptember 24.
  • Rendezvény
Link másolása
Az idei ősz sem múlhat el Budapest Game Show nélkül, Magyarország legnagyobb játékkiállítását novemberben rendezik meg a Jövő Házában, a Millenárison. A rendezvényen kipróbálhatod az őszi szezon sikervárományos címeit, és versenyezhetsz is: részt vehetsz például a Kinect Olimpián!

Idén negyedszerre kerül megrendezésre a Budapest Game Show! A BGS '10 november 10-én nyitja meg kapuit, és csak másnap zárja azokat - mindkét napon 14 és 21 óra között várják az érdeklődőket a szervezők a Jövő Házában, a Millenárison. Aki volt már kint a rendezvényen, tudja, mire számíthat: kipróbálhatja az ősz sikervárományos címeit, szakmai előadásokat hallgathat meg és versenyezhet is; noha a programok végleges menetrendje még nem ismert, Kinect Olimpia, Halo: Reach bajnokság már biztosan lesznek, sőt az első magyar Live-os megmérettetésre is itt kerül majd sor.

A teljesség igénye nélkül, a következő játékok már biztosan ott lesznek a BGS-en: Call of Duty: Black Ops, Halo: Reach, Need for Speed: Hot Pursuit, FIFA Soccer 11, Kinect, Fallout: New Vegas, Assassin's Creed: Brotherhood, Fable 3, Star Wars: The Force Unleashed 2, Medal of Honor, The Sims, Guitar Hero: Warriors of Rock, DJ Hero 2 - impozáns kis lista, nem?

Idén először belépőt is kérnek majd a szervezők, naponta 990 forintot, a gyakorlott játékvásárlók azonban tulajdonképpen csak jól járhatnak a vétellel, ugyanis a beugró árát november 30-ig le lehet vásárolni az 576 üzleteiben.

További részleteket a hivatalos honlapon találtok, de informálódhattok a BGS Facebook-oldalán is!

31.
31.
Quent1n
Tavaly irtózatos tömeg volt és alig lehetett vmihez hozzáférni a sok bámészkodó miatt. Nyilvánvaló, hogy a jegyárusítással az is céljuk, hogy az egész kicsit exkluzívabb legyen, és ne csődüljön oda mindenki akár az etnikumokat is ideértve. (asszem mindenki tudja mire gondolok...) Szerintem jó ötlet volt a hétköznap és a belépődíj, mert így valóban kevesebben lesznek, viszont akik ott lesznek azok nem csak gamelni mennek majd hanem kíváncsiak a bemutatókra stb. is.

galmat: Nyilván beleszóltak a szponzorok és a helyszín tulajdonosi köre is. Nehogy azt hidd, hogy olyan marha egyszerű egy ilyen rendezvényt kitűzni. Egyébként meg miért kéne tekintettel lenni a vidékiekre most komolyan? Egy vidéki rendezvényt a Buidapestiekhez igazítanak? Nem. Szóval akkor erről ennyit. Hidd el, hogy aki tényleg menni akar az ki fog majd menni akár este, és nem lesz hiány az emberekben.
30.
30.
vytros
Szerencsére Pestre járok be suliba, talán benézek, és ahogy a kommenteket elnéztem, nem leszünk azért sokan xD

Nah jó, valszeg sokan lesznek ott, majd kívülről felderítő munkát végzek, aztán döntök a jegyvételről.
29.
29.
kevinbutler
Nem hiszem hogy direkt rakták szerdára, biztos van valami nagyobb rendezvény hétvégén na de kinek van kedve utána nézni
28.
28.
NinjaNorb
ha ingyen lenne és megint szombaton akkor mennék de ezt jól elbaszták:/ pláne hogy megint ott lesz ahol tavaly előtt kb mozdulni se lehetett
27.
27.
abydos
Annyira szívesen elmentem volna, de az első családias színvonalát egyik sem tudta eddig visszahozni, 100%, hogy kihagyom, újra a Millenárisba bemenni pénzért hétköznap, hogy a tömegtől levegőt se kapjak, kösz de nem....
26.
26.
Robbie17
Mesze van,szerda lesz kihagyom....
25.
25.
Speper
Kár, hogy messze lakom, új AC-t nagyon kipróbálnám már :S Főleg, hogy én PC-re várom, tehát jövőre kaphatom meg csak :D
24.
24.
Top Secret
#12: Még nincs csak várható.
23.
23.
Sir-Vival
Microsoft reklámesemény? :) Az. +576. De az a vicces, hogy nagy MS hájperek - cég emberei mind, a "cég" mégis hagyta lepukkanni az oldalukat, megszűnni az újságjukat... Mi folyik itt kérem szépen? :)
22.
22.
tabu3x
#6: Az, Microsoft Game Show:-) Egyébként pedig, mi a poén abban, h olyan gammák (a multiplatform címek közül) és eszközök (a kinect asszem pont akkor kerül a boltokba) lesznek kipróbálhatók, amiket a boltban is meg lehet már venni?
Jah. Kinect promó rendezvény lesz. Szuper.
21.
21.
drakecsaj
#19: Érdekes lesz, de hajrá én benne vagyok! :D
20.
20.
NECROSMOKE
Én is szívesen elmenék,de nem lehet mert túl mesze van az nekem.
19.
19.
Giga0509
Tavalyi jó volt,remélem sikerül összeszedni megint a csapatot :)
18.
18.
milanmyster
NEm értem miért hétköznapra tették, jó nagy szemétség, eddig szombatonként volt most is lehetett volna esetleg szombat vasárnap.
17.
17.
pstomi
Miért van az, hogy egy darab játékosoknak szoló rendezvény (wcg, launch partyk, BGS stb..) nem tudják péntek, szombat vagy vasárnap megrendezni???
16.
16.
kevinbutler
15.
15.
ketjatekos
szép címek, de három dolog miatt sem mennék ki.
1. Már említett iskolaidő
2. Az úgyszint megemlített portal 2 hiánya (ami persze változhat, de a másik két ok...)
3. A tavalyi bgs-n kint voltam, úgy 20 percig :) az meg bőven elég volt a tolongás és egyéb más dolgok kipróbálásához.
14.
14.
Mortician
13.
13.
torppapa5
#10: Ez még semmi, ráadásul a Jövő házában lesz megtartva, holott köztudott hogy a tavalyi BGS pont azért lett megtartva a Millenáris Park helyett a Pap László Sportarénában, mert már 1. alkalommal is alig fértek el... Én ott voltam a tavalyin, ott rengetegen voltak. Szívesen elmentem volna, de ezek után elment a kedvem tőle. :(
12.
12.
HipCross
Téll már van Magyarországon is Live nem?:o
11.
11.
M3rcy
Ki tudja, lehet, hogy suli után benézek. Habár engem leginkább a Portal 2 érdekel.
10.
10.
galmat
üdvözlöm a rendezvény szervezőit!..... kinek a buksijából pattant ki a szerdai nap, úgy komolyan?? Szerda??? Szerintem aki menni akar, a nap nagyrészében vagy suliban vagy munkahelyen ül. Ergo ilyen délután/este fele tud kinézni.

ekkora butaságot... ilyen rendezvényt hétközben tartani... FATAL ERROR
Vidéki látogatók ezzel gyakorlatilag kilőve, de a pestiek nagy része. Gratulálok.
9.
9.
Oliver S96
Call of Duty: Black Ops, Halo: Reach, Need for Speed: Hot Pursuit, FIFA Soccer 11, Kinect, Fallout: New Vegas, Assassin's Creed: Brotherhood, Fable 3, Star Wars: The Force Unleashed 2, Medal of Honor, The Sims, Guitar Hero: Warriors of Rock, DJ Hero 2... mind-mind érdekelne, remélem ki tudok menni
8.
8.
Jety
Éreztem hogy "fizetős" lesz a tavalyi után, hogy ha már nem új windows 7 akkor jelentős támogatást buktak el microsofttól de mellé megnő látogatottság és ahhoz meg nagy hely kell, de ez, hogy november 10-11 (szerda-csütörtökön) lesz ez szemét dolog....
7.
7.
a3a
Legalább a szünetre tehették volna... csak egy héttel korábbra... :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...