Két új DLC-t kap a Mass Effect 3

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 22.
  • Bejelentés
Link másolása
A BioWare bejelentette, hogy rövidesen két új DLC-t kap a Mass Effect 3, az egyik a multiplayert, a másik - immár utoljára - a single playert bővíti. A bemutató kapcsán néhány screenshottal is szolgálhatunk.

Először a Reckoning alcímet viselő DLC jelenik meg, ez már február 26-án letölthetővé válik. Az ingyenes csomag új karakterekkel, fegyverekkel és felszerelésekkel bővíti a játék multiplayer módját.

A Mass Effect 3: Citadel már valamivel súlyosabb anyagnak ígérkezik, ez lesz a régóta emlegetett, utolsó single player DLC, amiben Shepard és csapata a Citadelhez megy, sőt a trilógia közkedvelt karakterei is visszatérnek majd, ha minden igaz. Az ára 15 dollár, illetve 1200 Microsoft Pont lesz, március 5-én tölthetjük le.

15.
15.
lolman598
#14: akkor azért volt zaeed feje a multis banneren..így már értem
14.
14.
tundrish
Ugyebár a Citadel DLC az utolsó munka, ahol hallhatjuk Robin Sachs (Zaeed) hangját, aki nemrég halt meg. Neki tiszteleg a most hétvégi Operation: TRIBUTE multiplayer event-el a Bioware. RIP...
13.
13.
danez11
mass effect 3 - márciusi ingyen játék ps+ -osoknak !
10.
10.
vmiki88
#5: Legidiótább ok, amiért nem vittek végig játékot.
9.
9.
dBLOOD
Az 1.0 verzióban kellett a multi ahhoz hogy a negyedik vég és a titkos vége-videó kijöjjön, úgy tudom ezt megváltoztatták a good ending-dlc-vel.
[off]
A képről jut eszembe, valaki látta a rajzfilmet a görényhajú gyerekről?
[/off]
8.
8.
Macifasz
#5: Én egy másodpercet nem multiztam, és a kötelezőket leszámítva, senki plusz karakter nem halt meg.
7.
7.
Mortis
Ahogy elnézem a képeket megint egy seggükből előrángatott ötlet képezi majd a magot( akárcsak az Omega, vagy az alapjáték némely momentuma) és fanservice-szel ölelik körbe, hogy nyugodtan élvezkedhessenek a kék bőrre, folytonos maszkviselésre és balta-arcú Mirandára kelő-fekvő kanapékatonák: Ez mind spekuláció.
6.
6.
Slayer203
#5: Ha fenn van az Extended Cut, akkor nem kell a multi a "legjobb" befejezéshez :) Amúgy meg a képeket elnézve úgy látom ez is valami előzmény lesz a végkifejlet előtt, pedig reménykedtem hogy megmagyarázzák végre a homályos foltokat...
5.
5.
number361
Én azóta nem vittem végig a játékot, mert a DLC-k csak jöttek és jöttek, én meg nem akartam befejezni úgy, hogy nem tudok mindent.

Továbbá a gondom az volt, hogy úgy hallottam, hogy amennyiben nincs 80% felett a multi, akkor meghal valamelyik karakter (Tali, azt hiszem?). A "kötelezőt" leszámítva, nálam még senki nem halt meg...és nem terveztem, hogy elkezdem a sort írni.
4.
4.
HerodPK
#3: nekem az alap játékban is benne volt Miranda 1 mellékluldi erééig. csak azt bánom hogy az origin 1 kalap szar és akárhányszor tettem ujra nem hajlando látni a DLC- ket így aztán nem jetszom ME -t miota végigvittem pedig becsülendő a sok sok multy DLc ingyen ,Respcet Biower.!!!. aXD a start warst meg felirjuk az EA számlájára:))
3.
3.
leviske
Most látom, hogy az egyik képen ott van Miranda. El sem hiszem. Ezt még lehet meg is veszem. Csak kellene találni olcsón BW pontot.
2.
2.
Scoo
Igazából örülök, hogy nem lesz több sztori DLC. Én már rég elengedtem Shepard parancsnokot és mivel tudom, hogy mi lett a történet vége, már nem szívesen játszom vele annyira. Azért bízom, hogy ez az utolsó DLC nagyon odateszi majd magát.
1.
1.
Kocsis92
érdekes sztori lehet ez az összeesküvés, de nem "utolsó fejezet a univerzumba"-érdekes
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...