Monstrum - a jövő héten érkezik a korai változat

  • Írta: zoenn
  • 2015. január 23.
  • Megjelenés
Link másolása
Nyár óta nem hallottunk a Team Junkfish túlélőhorrorjáról, a Monstrumról. Az elhagyatott teherhajón játszódó vérfagyasztó alkotás január 29-én landol a Steamen - mármint az early access verzió. Csekkold az új trailert!

A Monstrum early access változata január 29-én landol a Steamen. A játékban egy kísérteties teherhajón nyomulunk, minden pálya véletlenszerűen generálódik. A fejlett mesterséges intelligenciával megáldott rémségek akár egyetlen csapásukkal kivégezhetik hősünket, ezért csak a lopakodás és a bujkálás vezethet sikerre.

A korai verzió 12,5 euróba fáj, ám a végleges verzió második negyedévben esedékes megjelenése után 14,99 euróra nő az ár.

A Monstrumban kezdetben kétféle szörnnyel gyűlik meg a bajunk, mindegyikük saját nyomkövetési módszerrel lohol utánunk. Három potenciális menekülési útvonal áll a rendelkezésünkre, a hajókon pedig négyféle környezetet találunk. A teljes verzióban ugyan több lehetőségünk lesz, igaz, háromféle rémmel kell számolnunk.

5.
5.
gyilokgyulok
4.
4.
BálintYYY
Hatásos a trailer zenéje :)
1.
1.
zozo76hun
Már megint ez az early access dolog. Ezt nem a DAYZ kezdte el? Anno meg erdekes is volt hogy ki lehet probalni mar elkeszulte elott a jatekokat, de azert rohej hogy a DAYZ is a mai napig nem erte el az 1.0-as allapotot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...