Májusban érkezik az Alien: Covenant

  • Írta: zoenn
  • 2016. november 24.
  • Cooltúra
Link másolása
A korábban tervezett dátumnál három hónappal korábban kerül a mozikba Ridley Scott új Alien-filmje, a Covenant. A Fox egy plakáttal kedveskedett a rajongóknak - ezen már a kőbe vésett dátum olvasható.

Az Alien hivatalos Facebook-oldala meglepő hírrel szolgált az éjjel: közzétették a Covenant első hivatalos plakátját, amin látszik az új premier dátuma is. Ezek szerint Ridley Scott alkotása 2017. május 19-én kerül a mozikba, azaz három hónappal korábban a tervezettnél.

Ezen a napon csak az Annabelle 2 című horrorral kell versenyeznie a filmnek, de az nem tűnik veszélyes ellenfélnek.

A történet szerint a Covenant nevű űrhajó legénysége felfedez egy ismeretlen bolygót: innen már sejteni lehet, hogy alienekre bukkannak, valamint Davidre, a Prometheus fifikás androidjára.

És ha már dátumtologatás, a Lighstorm következő filmje 2018. december 21-én debütál majd a Fox szerint. Mivel James Cameron cégéről van szó, így gyakorlatilag 99 százalék, hogy az új Avatar-film lesz a kicsike.

23.
23.
Diabolis83
Remélem ebből a filmből kimarad a manapság szokás "kamasztrend" (lásd új terminator).
A legjobb a mai napig a második rész. Azt szerintem lehetetlen ütni. Mai napig ha megnézem/elolvasom pár napig nehezebben alszom el :D
15.
15.
Szerintem meg egész egyszerűen azért erőltetik az Alien-es címet, mert a Prometheus megbukott, az Alien, pusztán mint filmcím viszont simán becsalogatja majd a kedves nézőt.
13.
13.
Gykrizsi
#12: Nem teljesen. Elvileg a prometheus egy alternatív előzmény lett volna, de mégis az alien univerzum része lesz (szándékos cím választás szerintem). De ami a lényeg, ez előzmény. Blomkamp filmje a 2. Rész után játszódó folytatás. A 3.,4. Olyan vacak, hogy kukázták, és vélhetőleg ez lesz a kánon része. Persze ha ez se sikerül, lesz ami lesz. Én specko örülök, hogy a 3., 4. kuka, mert szerintem szörnyű filmek voltak.
12.
12.
Engem valamiért még mindig rohadtul zavar, és számomra érthetetlen, hogy miért kellett a Prometheus második részének az Alien: Covenant címet adni, annak ellenére, hogy az elviekben mégsem Alien film, mert a tervek szerint az új Alien-sorozat első darabját Blomkamp szállítja majd. Dehát pénz beszél..

#11: Potenciális SPOILER, de a "kutakodós főhősnő" fel fog tűnni ebben a filmben is, ráadásul egy jó hétig forgattak a színésznővel, így valószínűleg nem is csak cameo lesz, néhány percet tuti kap.
6.
6.
Az mindenképp dicséretes, hogy Ridley ezúttal is olyan casting-ot hozott össze amely kevésbé ismert színészekből áll, eltekintve a Pormetheus-ból jövő 3 már elég jól ismert nevet.
De egy plakát alapján még nem ítélkezik, még szinte semmit se tudunk, én várok egy első előzetesig.
5.
5.
Macifasz
#2: Én is ebben reménykedem, hogy visszatalál az alapokhoz. Akkor jöhetne bármennyi. :-)
4.
4.
fearer
David Cameron? Az nem James Cameron akart lenni? :)
3.
3.
KopyAti
Sztem a Prometheus nagyon jó film! Egy alapot kellett letenni, amin most Scott lavírozni fog ezerrel! Hajrá!
2.
2.
Gykrizsi
Eddig fenntartással kezeltem a dolgot, ahogy maci is, én sem voltam oda a promiért. De ez a plakát azt sugallja nekem, Ridley visszatalált a kiinduló ponthoz.
1.
1.
Macifasz
Reméljük jobb lesz mint a Prometheus. Nem lett volna az rossz, a voltak remek pillanatai és a történet is működött, de a karakterek viselkedése, reakciói és tettei olyan szinten kimerítették a bullshit fogalmát, hogy az már fájt. Beeértve a hiperszuper intelligens lényt is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...