Switch-en is működik a Rainway alkalmazás

  • Írta: bobzenub
  • 2017. november 24.
  • Érdekesség
Link másolása
Ezt az egyik fejlesztő demonstrálta a Cupheaddel, ami nem fog egyhamar megjelenni a Nintendo konzoljaira. A program várhatóan minden eszközzel képes lesz majd erre a jövőben.

Aki még nem hallott volna a Rainwayről, az pár hónapon belül biztosan fog. Az Andrew Samspon által fejlesztett alkalmazás lényege, hogy minden képernyővel és internettel rendelkező eszközünkre stabil és funkcionális streamet fog biztosítani a személyi számítógépünkről. 

A legutóbbi Twitteren megjelent demonstrációjában a Cupheadet látjuk futni a Switch-en. Ez azért is különleges látvány, mert a Cuphead Microsoft-exkluzív cím és mint ilyen, jó eséllyel egy darabig biztosan nem fog megjelenni egyetlen Nintendo-konzolon sem, csakúgy, mint például az Ori and the Blind Forest.

A videó esetlensége ellenére (fél kézzel próbál játszani a híresen kegyetlen játékkal, nem sok sikerrel) látható, hogy a Cuphead simán fut, bár valószínűleg ideális körülmények között zajlott a felvétel. Az alkamazás nyílt bétája 2018. január 20-ra várható.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...