Overwatch - ezt kínálja az idei Winter Wonderland

  • Írta: szlav
  • 2018. december 12.
  • Hír
Link másolása
Közeleg a karácsony, így a Blizzard játékaiban is beköszönt lassan az ünnepi hangulat. Az Overwatch idén is a Winter Wonderland nevű eseménnyel várja a játékosokat. Lássuk, hogy mit tartogat a következő néhány hét!

Ismét visszatért az Overwatch karácsonyi eseménye, a Winter Wonderland, ez pedig csak egy dolgot jelenthet: rengeteg új skint, spray-t, emote-ot és highlight intrót! Persze sok régi klasszikus is visszatér, de amint meglátjátok Junkrat új krampuszos skinjét, egyből tudni fogjátok, hogy mire kell költeni a félretett zsetont! Az ünnepi loot boxokban található kozmetikai cuccok listáját a Winter Wonderland hivatalos oldalán megtaláljátok, de az alábbi trailer is ad egy kis ízelítőt:

Tennivalónk is lesz bőven, ugyanis ha éppen nem a havas köntösbe öltöztetett pályákon toljuk a payloadot, vagy foglaljuk a capture pointot, akkor átnézhetünk a brawl-szekcióba is. Két klasszikus téli játék tért itt vissza, név szerint a Yeti Hunter és Mei's Snowball Offense. Mindkét játékmódban a hero-shooter legfagyosabb hőse a főszereplő, s míg az előbbiben egy elég tápos Yeti-Winstonra vadászhatunk, az utóbbiban hógolyókkal pusztíthatjuk a vetélytársakat.

A Winter Wonderland január 2-án ér véget, PC-n Xbox One-on és PS4-en egyaránt.

1.
1.
Razielhu
Semmire sem számítottam és mégis csalódott vagyok
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...