Frissítve: A Call of Duty: Modern Warfare III nem jelenik meg régebbi konzolokra?

  • Írta: osan
  • 2023. augusztus 12.
  • Hír
Link másolása
Augusztus 17-én lesz a nagy leleplezés a Call of Duty: Warzone-ban, de most felsejlett a szomorú hír, hogy Xbox One-on kimaradhatnak a játékosok a legendás sorozat új részéből, derül ki egy X-posztból.

Hála a PlayStation YouTube-csatornájának azt tudjuk, hogy mind PlayStation 5-re, mind PlayStation 4-re érkezik a játék november 10-én. Egy X-felhasználónak köszönhetően pedig aggódhatunk, hogy az Xbox One tulajok lehet kimaradnak a jóból. Ugyan mint mindent, a hivatalos részletekig fenntartásokkal kell kezelni ezt is, de a listázásokból nagyon úgy tűnik, hogy bizony a régebbi generációs Xbox-konzolra nem fog megjelenni a játék.

A hivatalos információra még várnunk kell, de meglepő lenne látni, ha tényleg kihagyná a játék a One-os portot. Főleg, hogy közben a Microsoft még mindig az utolsó tollvonásokat húzza az Activision Blizzard felvásárlását illetőleg.

A Call of Duty: Modern Warfare III november 10-én landol a boltokban, de előtte még augusztus 17-én lesz egy nagy leleplezés, mely során reméljük kiderülnek az ilyen „apróbb” részletek is. Ahhoz, hogy a leleplezést élőben követhessük, játszanunk kell majd a megadott időpontban a Warzone-nal.

Update! Úgy látszik, a félelmeink alaptalanok voltak: az amerikai IGN utánajárt a dolognak, és kiderült, hogy minden kacsa a The GamingRevolution nevű tartalomkészitőtől indult. Néhány nappal korábban már a hivatalos PlayStation YouTube-csatornán is látható volt, hogy a Modern Warfare III PS5-re és PS4-re is megjelenik. Azóta az Xbox oldalát is frissítették, amin látható, hogy a shooter Xbox One-on is játszható lesz.

2.
2.
r3dman
#1: Simán elbírja még egy ps 4 pro.A ps5 egy félgenerációs konzol.Kb ugyan úgy néz ki mind a kettőn.Más játék szebb de a cod ugyanolyan.
1.
1.
Viktor_The_Best
Már egyik játéknak sem kellene megjelennie régi konzolokra!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...