Cyberpunk környezetben nyomozunk egy gyilkos után a Nobody Wants to Die-ban

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy narratívára kihegyezett belső nézetű cyberpunk kalandjáték készül a Critical Hit Games műhelyében Nobody Wants to Die címmel. A noir jegyekkel felvérezett anyag még idén befut, és ráadásul bitang jól néz ki.

A Nobody Wants to Die a 2329-es év New Yorkjában játszódik. A világ technológiája sokat fejlődött: már az is lehetséges, hogy örök életet adjanak az embereknek azáltal, hogy tudatokat memóriabankokban tárolják, vagy egy másik testbe helyezzék át. Feltéve, ha az adott személy megengedheti magának a drága előfizetést.

A játékosok James Karra nyomozót irányítják, aki a gyilkossági osztályon dolgozik. Hősünk egy sorozatgyilkos után nyomoz, aki a város leggazdagabb polgárai közül szedi áldozatait. A játékosok bevethetik Karra időmanipulációs képességét és a modern kütyüket a bűnügyi helyszínek felderítéséhez, miközben nyomok után kutatnak, és feltárják a gyilkosságok mögött húzódó igazságot.

A stúdió a noir műfajt említi a játék fő inspirációs forrásaként, ami remekül illik a cyberpunk környezethez. A látványért az Unreal Engine 5-öt veti be a Critical Hit csapata, ami az első látnivalók alapján igazán durva minőséget képvisel. A narratívára kihegyezett Nobody Wants to Die még 2024 folyamán megjelenik PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

2.
2.
Robilluma
Kár az fps nézetért.
Hangulatos amit eddig mutattak, de gameplayt azért még nem láttunk :DD
1.
1.
Kamukaze
Végre egy Dredd bíró atmoszférájú cyberpunk világ. Már csak a reménykedés marad..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...