Jövőre érkezik a Nagyláb szimulátor

Link másolása
Hivatalos játékbemutató előzetest kapott a Planet 47 Games legújabb játéka, amiben Nagylábbal kell majd a vadonban rejtőzködés közben megszerezni az életben maradáshoz szükséges táplálékot.

Az Észak-Amerikában "élő" hatalmas szőrös lény nem csak a kriptozoológusokat foglalkoztatja az 1811-es első dokumentált észlelése óta, számtalan filmben, könyvben és egyéb médiumban feltűnt már valamilyen formában, és időről időre mindig felbukkan valami vele kapcsolatos hír is. A Planet 47 Games most úgy gondolta készít Big foot alapján egy játékot, ami ráadásul egy túlélőszimulátor lesz.

Az előzetesen bemutatják egy Nagyláb mindennapjait, lehet majd bogyókat gyűjteni, halakra vadászni a vizekben, köveket hajigálni, menedéket építeni, állatokat gyógyítani (ez a kedvencem), rejtőzködni az emberek elől, kosárlabdázni, utódokat nevelni, és hatalmasakat kakkantani. A leírás szerint lehetőség lesz a játék elején személyre szabni a saját mitikus lényünket, így mindenki megalkothatja a számára ideális színű és fazonú szőrrel rendelkező Nagylábat, amivel aztán igazán nagy lábon élhet az erdőben.

A Bigfoot Life valamikor 2025-ben fog megjelenni PC-re, Steam-en pedig már most kívánságlistára helyezhető.

1.
1.
Extol
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...