150 óra kell egy karakter max szintjének eléréséhez a Diablo IV-ben

  • Írta: pandaril
  • 2023. április 26.
  • Hír
Link másolása
Ráadásul ez csak a 100-as szint elérése. A készítők beszéltek a játék személyre szabási lehetőségeiről is, ami kiterjed a karakterünk külsejére és a játékstílusunkra is.

Azt már tudjuk, hogy PC-n milyen gép kell a Diablo IV-hez, és ha valaki aktívabb a Twitteren a játékkal kapcsolatban, az elkaphatta Joseph Piepiora bejegyzését, miszerint a 100-as max szint eléréséhez egy átlagos játékosnak 150 órát kell a játékba fektetnie.

Most azonban a játék készítői beszéltek arról, hogy hogyan is fog kinézni a játék karaktereinek testreszabása úgy a külsőségeket, mint a játékmenetet illetően.

Karakterünket az alapvető sziluettjüket leszámítva teljes mértékben olyan külsővel ruházhatjuk fel, amilyennel akarjuk, bár lesznek kasztspecifikus megkötések, például olyan frizurák, amik csak a barbárnak érhetők el. A játékmenet terén pedig szabad kezet kapunk, legalábbis egy karakterosztályon belül. Az egyes képességek, legendás tárgyak, egyedi módosítók és a paragon rendszer nyomán pedig valóban egyedi karaktereket tudunk alkotni.

A Diablo IV június 6-án jelenik meg, azonban még egy stresszteszt jellegű béta időszakot kapunk május 12. és 14. között

7.
7.
DarkLord
#5: Act 1 sztori szála kb. 4 óra volt a többi az mellék küldetés/felfedezés és dungeon-ok, nekem így jött ki a 25 óra. Nyílván Act 1-et tuti jobban kidolgozták, mint a többi act-ot, mármint ezt arra értem, hogy hosszabb lett, mint a többi, de ha jól emlékszem az achi listában volt act 6 és talán 7 is. Nyílván lesznek rövidebb act-ok, de simán kijöhet akár a 30 óra fő sztorira amúgy, ha a térkép nagyságát nézzük. Mellékes meg volt dögivel, szóval 100 óránál tuti több van benne singlie-be és akkor még ott a rengeteg társas feladat world boss-ok stb. Lesz tartalom én nem félek.
5.
5.
markoci555
Rákeresve azt írják, csak a fő sztori 35 óra, (amit nehezen hiszek el, szerintem végig lehet azon futni fele annyi idő alatt majd)
de mellékküldetésekkel együtt mennyi lehet? Engem ez érdekel inkább.
2.
2.
Chdz
Vanilla D2-höz (lvl99) is kellett egy rakat idő, sok farm. Ilyen szempontból a D2-re fog hajazni a legjobban. Remélem azért nem lesz olyan, mint a 3, hogy perc szintezni egy karit..
1.
1.
DarkLord
Ha azt nézzük, hogy az első területbe beleraktam vagy 25 órát, akkor azt mondom okés ez az idő a karakterre, amíg kifejlődi magát. Bár a dungeonok már Act 1-ben is igen önismétlődőek voltak és a végén már unalmasak is, szóval ACT 1-ben, még elment mert más teendő nem igen volt, mikor a story meg a felfedezés a végére ért , így maradtak a dungeonok és hiába ígérték, hogy változatosak lesznek, sőt odáig mentek, hogy mind más...gyakorlatilag ugyanaz a séma/küldetés volt mindben 3 váltakozó Boss-szal a végén.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...