Masszív gameplay bemutatót kapott az Armored Core VI: Fires of Rubicon

  • Írta: szlav
  • 2023. július 25.
  • Videó
Link másolása
Az Armored Core VI negyedórányi tömény játékmenetével lepett meg bennünket a FromSoftware csapata. A mechás sci-fi akciójáték továbbra is káprázatosan fest!

A Dark Souls és az Elden Ring készítői egy rövid ideig parkolópályára teszik a jól ismert formulájukat, hogy ezúttal egy régebbi, fényes múlttal rendelkező szériához térjenek vissza. Augusztus végén fut be az Armored Core VI: Fires of Rubicon, és miután néhány napja egy fantasztikus sztorielőzetessel hangolódtunk a megjelenésre, most közel negyedórányi hamisítatlan gameplay vár bennünket.

A kiadós bemutatóban néhány mondatban szó esik a játék alaptörténetéről, majd az akcióba belevágva máris láthatjuk a magas oktánszámon pörgő, hamisítatlanul Armored Core-os játékmenetet. Masszív, de mégis fürgén cikázó mechák, óriási iparvárosok, sivatagok és hófödte pusztaságok, na meg persze a rakéták és lézerek látványos tűzijátéka - elég ütős kombináció ez! A bemutatónak köszönhetően még a saját harci gépezetünk testreszabását is szemmel követhetjük, illetve belekóstolhatunk néhány epikus bossharcba is - hiszen mégis csak Hidetaka Miyazaki keze munkájáról van szó!

Az Armored Core VI: Fires of Rubicon augusztus 25-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

3.
3.
Br1sk
2.
2.
DragonBleacPiece
#1: ezt találtam,gondolom ilyen felturbózott emberek: In the game, Human PLUS is described as having the pilot being cybernetically meshed with their ACs to improve performance. This involved enhancing the skeletal, nervous and muscular systems of the human.
1.
1.
Br1sk
ebben emberek vannak a gépekben. vagy a gépek inteligensek mint a transformersek?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...