Már előre benchmarkolhatjuk a Black Myth: Wukongot

  • Írta: szlav
  • 2024. augusztus 13.
  • Hír
Link másolása
Pontosan egy hét múlva érkezik meg a Black Myth: Wukong, de már most lecsekkolhatjuk a saját számítógépünkön, hogy hogyan fut majd a Game Science látványos akciójátéka.

Habár az előzetesen közzétett rendszerkövetelmények szerint úgy tűnik, hogy nem lesz egy kifejezetten hardvergyilkos játék a Black Myth: Wukong, a váratlan meglepetések biztos elkerülése végett nem rossz, ha a saját konfigurációnkon is megfuttathatjuk a játékot, akár már a megjelenés előtt!

A Game Science csapata volt olyan jófej, hogy Steamen elérhetővé tették a Black Myth: Wukong Benchmark Tool nevű eszközt, ami pontosan az, amit a neve sugall: élőben rederelhetjük vele a játék egy intenzívebb szeletét, hogy felmérjük, hogyan fut majd a végleges alkotás a mi számítógépünkön. Természetesen az eszközzel éppen úgy személyre szabhatjuk a grafikai beállításokat, mint egy hét múlva a teljes játékban, vagyis így túl sok meglepetés már nem érhet bennünket.

Aki persze már mindent félrevetve a megjelenést várja, az augusztus 20-án férhet hozzá a játékhoz. A Black Mytch: Wukong egyébként PC-re és PlayStation 5-re érkezik, de később várható Xbox Series-konzolokra szánt átirat is. A legutóbbi látványos előzetest itt találjátok.

9.
9.
crytek
54 review alapján egyelőre 82%-on áll

https://www.metacritic.com/game/black-myth-wukong/critic-reviews/?platform=pc

8.
8.
hedzsooo
7.
7.
hedzsooo
#4: Milyen beallitsokkal? "Very high" RTX-effektek mellett? Full Cinematic preset? Mert a benchmark amugy alapbol nem allit mindent max. reszletessegre, azt manualisan kell megtenni a grafikai + video beallitasokon belul.
6.
6.
hedzsooo
A full "Cinematic presets"-el (ami a kimaxolt, legmagasabb grafikai reszletesseg), + Frame Gen. tech. bekapcsolva, + DLSS a legjobb, 100%/nativ felbontasos minosegben, azaz DLAA-ban, + RTX-effektek is bekapcsolva max., azaz "Very High" reszletesseggel, Full HD-ben nalam megy nagyon szepen, zokszo nelkul. 4070-est hasznalok. Leesik persze igy olykor 60 ala, 50-60 FPS kozott fut igy ez a benchmark progi.

RTX-effekteket leveszem kozepes/"Medium"-ra, ugy mar fix, stabil 60 FPS-el futott ez a benchmark nalam Full HD-ben, minden mas maxon, "Cinematic"-ban hagyva.

Jo lesz ez, csak jojjon mar 20-a! :D
4.
4.
Lorthirash
egészen jól fut nekem 1440p-ben RTX 4070-el a benchmarkban ki tudom hozni belőle 60 körüli értéket.
2.
2.
Merőkanál
Kíváncsian várom a játékot és a teszteket ha jól sikerült megveszem PS5 re
1.
1.
crytek
Megtették..jól fut , ja bocs nem ide

7700X + 32GB + RTX4090

Black Myth: Wukong PC Benchmark Released, First 4K Results
"At 4K with DLAA, the game pushed an average of 22fps with a minimum of 19fps. To get framerates higher than 60fps, Compusemble had to resort to DLSS at 25%.
Now the good news here is that Black Myth: Wukong will also support DLSS 3 Frame Generation. Thanks to it, the NVIDIA RTX 4090 was able to run the game with 60fps when using DLSS at 75%. Still, there were some dips below 60fps in some scenes. So, for the optimal experience, RTX 4090 owners will have to use DLSS 3 at 50% with Frame Generation. That is of course if they want to play on Max Settings. With this combo, you’ll get an average of 90fps.

Trailer minderről: https://www.youtube.com/watch?v=jiuB39wKLNg


Benchmark tool

https://store.steampowered.com/app/3132990/Black_Myth_Wukong_Benchmark_Tool/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...