GC 2024: Indiana Jones and the Great Circle - jövőre jöhet a PlayStation 5-ös változat

  • Írta: osan
  • 2024. augusztus 20.
  • Pletyka
Link másolása
Természetesen előbb Xbox-exkluzív lesz egy kis ideig, de most a híresztelések arról szólnak, hogy pár hónap várakozás után a PlayStation 5-játékosok is felölthetik Indiana Jones szerepét.

Az év végén jelenik meg Xbox Series X/S-re és PC-re az Indiana Jones and the Great Circle exkluzív címként, azonban Nate the Hate értesülései szerint (aki az elsők között volt, hogy közzé tegye a Microsoft multi-platform terveit) 2025 első felében PlayStation 5-re is megérkezik majd a kaland.

A Windows Central riportjában pedig nincs így kategorikusan kijelentve, hogy a Microsoft nagy bejelentése, ami a Gamescomon várható, az lesz, hogy az Indiana Jones and the Great Circle PlayStation 5-re is érkezik majd, azonban kiemelték, hogy nagyon nagy valószínűséggel erről lehet szó.

A mai nyitóesten valószínűleg kiderül, ahogy az is, hogy milyen szörnyeteg érkezik és mi köze lehet ehhez a Techland csapatának.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
crytek
Hm akkor vajon ez volt az a titokzatos ps5 bejelentés és nem a forza...?!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...