A Borderlands 4 miatt nem kapott DLC-t a Tiny Tina's Wonderlands

  • Írta: pandaril
  • 2024. augusztus 30.
  • Hír
Link másolása
A Gearbox feje szerint a Tiny Tina's Wonderlands egyáltalán nem volt bukás, és csak azért nem kapott újabb tartalmakat a megjelenését követően, mert a csapat fókusza már a Borderlands 4-re terelődött.

A Borderlands-franchise kapcsán elmondhatjuk, hogy a második és a harmadik rész is kapott egy-egy spinoffot, ami legjobb esetben is csak lazán kapcsolódik az alapjátékhoz. Amíg a Pre-Sequel nevében is körbeölelte a második részt, addig a harmadik rész motorjával készült Tiny Tina's Wonderlands már egy teljesen másfajta játékot jelentett a Borderlands 3-hoz képest. A második rész D&D-s DLC-je kapcsán megszületett játék a klasszikus, asztali szerepjátékok szabályait ötvözte a looter-shooter mechanikákkal és a Borderlands-féle humorral.

Bár a játék nem írt történelmet, és az endgame is egy végtelen grindolás volt csupán, távolról sem nevezhetjük bukásnak, és erre utalt Randy Pitchford is legújabb posztjában. Elmondása szerint a játék nem azért nem kapott történeti DLC-t, mert kudarcnak tekintették, hanem azért, mert a csapat már javában a most bejelentett, és jövőre érkező Borderlands 4-re fókuszált. A Wonderlands így két körülménynek is áldozatul esett: a pandémiának és a számozott folytatás készítésének.

Hogy kapunk-e a jövőben az őrült tini fantáziavilágában játszódó újabb epizódot akár teljes játék, akár csak DLC formájában, egyelőre nem tudni, bár Pitchford korábbi nyilatkozatai szerint egyáltalán nem kizárható a dolog. A Borderlands 4-ről egyelőre csak a 2025-ös megjelenés ismert, kíváncsian várjuk, hogy mit tartogat majd nekünk a játék.

3.
3.
BrockSamson
Mi harman toltuk vegig, jopofa volt, de nem kiemelkedo, es sajnos nagyon keves kihivas volt benne (mint regi szerepjatekos, bizonyos poenok nagyon tetszettek). Mivel Humble Bundle-ban vettem, igy megerte.
2.
2.
Shadowclaw891
Ennek a játéknak egy vaskosab DLC formájábban meg kellett volna állnia.
A felénél egyszerűen ráuntam és a karakterek is egy párat leszámítva unalmasak voltak.
1.
1.
Fooxfire
A wonderlands volt maga egy BL3 DLC
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...