Többjátékos móddal érkezik a BioShock 2?

Link másolása
Nagyon csönd lett a BioShock PS3-as bejelentése óta a 2K Boston háza táján, de most egy kis infó megint kiszivárgott a készítőktől az egyik készülő játékról.
Nagyon csönd lett a BioShock PS3-as bejelentése óta a 2K Boston háza táján, de most egy kis infó megint kiszivárgott a készítőktől az egyik készülő játékról.


A Take Two egy állást hirdet meg, amelyben új kollégát keresnek az egyik készülő játékukhoz: "A 2K Boston, a BioShock mögötti fejlesztőcsapat egy képzett és tapasztalt munkatársat keres egy nagyobb méretű projekt [...] többjátékos módját fejlesztő csapat vezetéséhez. A BioShockban nem volt többjátékos mód. Semmilyen dolgot nem fogunk a játékba rakni, ami nem veszi fel a versenyt a konkurenciával. Minden jelentkező, aki nem tud minket meggyőzni tehetségéről, és nem tud felmutatni semmit egy újfajta többjátékos módhoz, el lesz utasítva."

Pontosan semmi sem utal arra, hogy a BioShock 2-höz keresnek munkatársat, de annyit tudni, hogy a BioShock PS3-as változatán és a BioShock 2-n kívül még egy projekten dolgozik a 2K Boston. Vajon elkezdték már a BioShock 3 fejlesztését a mozifilmhez, ami 2009 második felében várható?
5.
5.
felegyi
Én eltudnák képzelni a BS-ban egy oylan MP módot ahol kiválasztunk pár képességet, és csak azzal harcolunk! Mint pl a Harry Potter filmekben: Egymás elé állítanánk a 2 játékost, és összecsap mondjuk az ElektroBolt Plasmid és az Insect Swarm Plasmid vagy amelyiket kiválasztjuk...
4.
4.
Dcrysis02
Hát elösször 2009 végére volt kitűzve a mozifilm és arra mondták hogy egszerre szeretnék a harmadik résszel kiadni.De mivel nagyon közel van,az biztos hogy a filmet eltolják majd de lehet már elkezdték a harmadik rész fejlesztését is.És bocsánat mert rosszul irtam, a BioShock 2-őt a 2K Marin fejleszti,igy meglehet hogy a harmadik részhez keresnek munkatársat a 2K Boston-nál.
3.
3.
LonGleY
Az utolsó mondatnak semmi értelme...
2.
2.
fabot
big daddyvel multiban szaladgálni:P
1.
1.
Well
multiplayer kira lenne az amugy is jó játékban
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...