Overwatch - jövő héten jön Orisa

  • Írta: Shifty
  • 2017. március 14.
  • Hír
Link másolása
Most már hivatalos, az Overwatch nem is olyan régen bemutatott új játszható hőse, Orisa a jövő héten, március 21-én mutatkozik be minden platformon. A sorban huszonnegyedik hős ezúttal egy méretes tank karakter lesz.

Orisa egy igazi tankkarakter lesz, akinek leginkább a védekezés során lesz komoly szerepe. Elsődleges fegyvere a Fusion Driver nevű automata ágyú, amivel hosszan és folyamatosan tudja majd tűz alatt tartani a támadó ellenfelet. Az alternatív tüzelési módot a Halt jelenti, ez a töltet már az ellenfelek mozgási sebességét csökkenti, és még össze is húzza a környéken lófrálókat robbanás közben.

Emellé jár majd egy spéci pajzs is. A rövid ideig használható Fortify egyrészt csökkenti a bekapott találatok sebzését, másrészt pedig bizonyos képességekkel és mozdulatokkal szemben immunissá teszi majd Orisát.

A karakter március 21-én jelentkezik szolgálatra.

4.
4.
Mr.Dead
#3: Hát egy normális metát és egy kicsit kevesebb P2W-t szerintem simán elbírna mindenki gyomra, és akkor már jó is lenne a játék..
3.
3.
GODL1KE
#2: Az is jó a maga módján egy kártyajátékból többet nem lehet kihozni sztem.
2.
2.
Mr.Dead
1.
1.
GODL1KE
Nagyon jó lesz várom már ! Egyik legjobb game, a blizzard mindíg újít sosem hagyja cserben ezt a játékot. Ettől nagy a Blizzard.. és hogy csak jó gamékat ad ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...