Brit toplista: első helyen rajtolt a Gran Turismo 7

  • Írta: fojesz
  • 2022. március 7.
  • Toplista
Link másolása
Befutott a legutóbbi brit játékeladási toplista, amelynek az élén - nem túl meglepő módon - a Gran Turismo 7 végzett. Lássuk, hogyan rendezte át az élbolyt a Sony új versenyjátéka!

Nem okozott nagy meglepetést, hogy a Gran Turismo 7 végzett a legutóbbi brit játékeladási toplista élén. Habár az új rész 28 százalékkal kevesebb példányban fogyott az első héten, mint a Gran Turismo Sport, a lista továbbra is csak a dobozos eladásokkal számol, márpedig a digitális értékesítések azóta jócskán megugrottak. A vásárlók 76 százaléka egyébként a PS5-ös verziót vitte haza.

Ezzel párhuzamosan az Elden Ring lecsúszott a második helyre, de még így is szépen teljesít - erről árulkodik, hogy a szokásosnál kevésbé estek vissza az eladásai. A bronzérmet most is a Pokémon Legends: Arceus vihette haza, miközben a Horizon: Forbidden West a negyedik helyre csúszott le; érdekesség, hogy ez a négy játék produkálta az év legjobb rajtjait is, a Gran Turismo 7 ebben a tekintetben a negyedik. A héten volt egy másik újoncunk is, de a Triangle Strategy csak a hetedik lett.

  1. Gran Turismo 7
  2. Elden Ring
  3. Pokémon Legends: Arceus
  4. Horizon: Forbidden West
  5. FIFA 22
  6. Mario Kart 8 Deluxe
  7. Triangle Strategy
  8. Animal Crossing: New Horizons
  9. Dying Light 2: Stay Human
  10. Minecraft (Switch)
2.
2.
Sz0ty1
Megvettem sokpízér, úgyhogy nagyon fogom szeretni :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...