Avatar: The Last Airbender - a Saber Interactive új RPG-n dolgozik

Link másolása
A Paramount Game Studios a Saber Interactive-al közösen készíti az Avatar világában játszódó szerepjátékot, amihez az eredeti sorozat készítői is csatlakoznak, így lehet végre egy igazán ütős adaptáció elébe nézünk.

Az Utolsó léghajlító rendkívül népszerű és sikeres animációs sorozatként kezdte pályafutását még annak idején, Aang története kortól függetlenül sok rajongót gyűjtött maga köré, és befejeztével a Korra legendája vette át a stafétát, ami szintén elképesztően igényes szériának bizonyult. A franchise sikerét többen megpróbálták az évek alatt meglovagolni, 2010-ben egy finoman szólva is gyenge interpretációát láthattunk M. Night Shyamalan élőszereplős filmjének formájában, de több játék is megjelent az IP nevével, idén pedig a Netflix is kiadot egy 8 részes live action sorozatot.

A Paramount Game Studios és a Saber Interactive most készülő RPG-je viszont egy dologban nagyban eltér az eddigi próbákozásoktól, az eredeti showrunnerek – Michael DiMartino és Bryan Konietzko – végig jelen lesznek a játék elkészítésénél. A jelen projekt az Avatar univerzum bővítésének egyik első lépcsőfoka, a szerzőpáros még 2021-ben hozta létre az Avatar Studios-t erre a célra, a Saber Interactive-al közös munkájuk pedig remek alkalom a sikeres kezdéshez.

A készülő AAA kategóriás alkotásról nem sokat tudunk eddig, az már biztos hogy több ezer évvel az eredeti történet előtt fog játszódni, a kalandok során pedig a 4 elem elsajátítása mellett barátok is végigkísérik majd az akkori avatárt a világ egyensúlyának megteremtése közben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...