Ninja Gaiden 3 - előzetesen a DLC fegyverei

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 21.
  • Videó
Link másolása
Pénteken hozza vissza Ninja Gaident a Team Ninja - sztárdesigner nélkül, de továbbra is kitörő lelkesedéssel. Az alapjáték csupán egyetlen fegyvert, katanát tartalmazott, de szerencsére egy ingyenes DLC érkezik a játékhoz, melyben további éles és szúrós szerszámok várhatóak.

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, ingyenes letölthető tartalom lát napvilágot a március 23-án megjelenő Ninja Gaiden 3-hoz, valamikor a boltokba kerülés után. Ez mindenképpen jó hír, hiszen alapból egy árva fegyvere van az online nindzsáinknak, de a csomag segítségével továbbiak várhatóak. Többek között a korábbi részekből ismert kasza, de van itt Rozsomák karmára emlékeztető alkalmatosság is. Tekintsük meg őket mozgásban! Köszönjük, giga321 és ampeeer!

3.
3.
rossitibi
Ez a 2 fegyver? Pont ezeket nem is használtam! Vicc! Nem tudom mire jó ez! Kapják be!
2.
2.
NoRush
Igen, ez már alapból benne lehetne a játékban is, de amint jön a game a dlc is kifut INGYEN, ergó nincs itt probléma. Még mindig jobb mint a CoD: kapsz 2 pályát meg 1 új fegyver skint ugyanannyiért, mint amennyi az alapjáték :D Fail :D
1.
1.
Raam989
Engem nagyon nem zaklat, hogy csak egy fegyver van a játékban. A Dragon Sword volt az egyik kedvencem amúgy is. Bár el tudnám viselni az Enma's Fang-ot is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...