Hírarchívum - 2024. július

Speak No Evil - megérkezett a második hivatalos előzetes

A 2 éve ugyanezzel a címmel megjelent dán pszichológiai-horror holywoodi feldolgozását készítette el a Blumhouse, méghozzá James McAvoy főszereplésével, az új előzetesen pedig láthatóan nagyot alakít.

HWSW: Ingyen elérhető a Meta eddigi legfejlettebb nagy nyelvi modellje

Eddig még egy cég sem tett közzé szabadon ennyire komplex, helyben futtatható modellt, ami ráadásul hasonló szintet képvisel, mint a versenytársak jelenleg elérhető legerősebb modelljei - írja a HWSW.

A Complete Unknown - így fest Timothée Chalamet Bob Dylan szerepében

A beatnemzedék legendás zenésze, Bob Dylan előtt tiszteleg az idén decemberben mozikba kerülő A Complete Unknown. Dylant a Dűne sztárja, Timothée Chalamet alakítja a vásznon.

Itt a Borderlands-mozi utolsó előzetese

A régóta készülő videójáték-adaptáció a következő hónap elején végre a mozikba kerül, olyan nagy nevekkel mint Cate Blanchett, Kevin Hart, valamint Jack Black, és most befutott az utolsó előzetes is.

Apex Legends - az EA visszavonja az új szezon kapzsi változtatásait

Az Electronic Arts a közfelháborodást generáló bejelentése után inkább visszalép a 22. szezont érintő változtatásától, mégis hozzáférhető lesz Apex Coin-okért a Premium Battle Pass.

Szakszervezetbe léptek a World of Warcraft fejlesztői

Napokkal később a Bethesda Game Studios szakszervezetének megalakulása után több mint 500 Blizzard dolgozó is meglépte ugyanezt a World of Warcraft részlegén.

Concord - nem érkezik hozzá Battle Pass

A fejlesztők teljesen világossá és nyilvánvalóvá tették, az augusztusban megjelenő játékuk már az első naptól teljes élményt fog nyújtani, nem készül hozzá fizetős Battle Pass a jövőben.

Nem fog megjelenni Nintendo Switchre a Monster Hunter Wilds

A Capcom megerősítette, hogy a szörnyvadászos játék legújabb epizódja nem fog megjelenni a Nintendo kézikonzoljára. Ennek pedig igazán egyszerű oka van.

MultiVersus - újabb crossoverek nyomaira bukkantak adatbányászok

Egy rakás újabb crossover nyomaira bukkantak adatbányászok a WarnerBros. közkedvelt szereplőit felvonultató verekedős játékban, a MultiVersusban. Van köztük Harry Potter, Barbie, sőt még Kalandra fel! is.

Bleak Faith: Forsaken - új generációs konzolokra látogat a dark fantasy játék

Új generációs konzolokra látogat az Archangel Studios dark fantasy kalandja, a Bleak Faith: Forsaken. A játék a jövőhónapban fogja tiszteletét tenni a 9. generáció konzoljain. A bejelentés mellé ráadásul egy ízelítőt is kaptunk.