GC 2024: Nézd vissza a Gamescom Opening Night Live adását + összefoglaló a műsorról

  • Írta: szlav
  • 2024. augusztus 21.
  • Rendezvény
Link másolása
Ma este Geoff Keighley egy hatalmas nyitóceremónia keretei közt nyitja meg a kölni játékfesztivált, ez pedig csak egyet jelenthet: egész este záporoznak majd az izgalmas látnivalók! Ne maradjatok le ti sem az eseményekről!

Van egy remek programunk mára, ha nem a tűzijáték nézésével szeretnétek tölteni az estét: indul a Gamescom! A világ legnagyobb videojátékos expója idén is Kölnben került megrendezésre, de nem kell búsulnotok akkor sem, ha nem váltottatok jegyet a helyszíni eseményre. Egészen a hét végéig záporoznak majd a friss hírek, bejelentések és látnivalók, a rendezvény legizgalmasabb napja pedig garantáltan a mai, nulladik nap lesz, hiszen hamarosan indul az Opening Night Live nyitóceremóniája!

A bő kétórás közvetítésen garantáltan műsorra kerül majd többek közt a Monster Hunter Wilds, a Star Wars: Outlaws, a Dune: Awakening, a Sid Meier's Civilization VII, a Marvel Rivals és a Kingdom Come: Deliverance II is. Habár a PlayStation és a Nintendo kihagyják az idei expót, az Xbox az eddigi legnagyobb műsorával alaposan beletapos a gázba. A redmondiak garantáltan színpadra viszik a Call of Duty: Black Ops 6-ot, az Indiana Jones and the Great Circle-t, az Avowed-ot, illetve a Starfield és a Diablo IV expanzióit is. Mindez pedig csupán a hivatalosan megerősített játékok egy rövidebb listája, a műsor ezen felül is bőven tartogat majd izgalmas meglepetéseket.

Javasoljuk tehát, hogy ma este kövessétek velünk a Gamescom Opening Night Live élő adását! A műsor magyar idő szerint 20:00-kor veszi kezdetét - a lenti lejátszó segítségével megszakítások nélkül követhetitek az eseményeket. Jó szórakozást kívánunk!

Update! A műsor véget ért, ezeket a bejelentéseket láthattuk tartalmas nyitóceremónián:

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...